Post uit Nederland!

In Spanje wonen heeft veel voordelen, maar soms mis ik ook dingen uit Nederland. Met name specifieke winkels, of cosmeticamerken die in Spanje niet verkrijgbaar zijn. Elke keer als ik in Nederland ben, breng ik dan ook minstens één bezoekje aan de Sissy Boy, Dille & Kamille en natuurlijk de HEMA. Maar als ik daar al een poos niet geweest ben, laat ik mijn moeder ook wel eens een hele doos opsturen met allemaal fijns uit Nederland. En die doos? Die kwam vorige week binnen, yay!

 

Kerstpakket van Sissy Boy en Anna & Nina

 

De voornaamste reden dat ik van alles bij mijn ouders liet bezorgen, is dat ik in Spanje niet kan slagen voor leuke kerstornamenten. Het is hier allemaal zo truttig, dus ik bestelde wat moois in de webshop van Sissy Boy en Anna & Nina, wat allemaal mee moest in de doos naar Spanje. Ik ben dol op geborduurde ornamenten, wat een werk zit erin om dat te maken! Zoals ik in deze post al schreef, ga ik ooit zelf weer eens borduren, hoe moeilijk kan het zijn?!

In de webshop van Anna & Nina kon ik ook de gouden en glazen kandelaar met gouden sterren niet weerstaan. Ze staan prachtig bij de exemplaren die ik al had, zeker met allemaal verschillende kleuren kaarsen erin… Love it!

Ook de glazen theepot van Sissy Boy kon ik absoluut niet weerstaan. Ik zocht al even naar een mooi exemplaar, want ik vind theepotten meestal heel erg lelijk. Deze is heel erg handig, want er zit een extra glaasje (met gaatjes) aan de binnenzijde, waar je losse thee in kunt doen. Ik drink op dit moment op advies van mijn acupuncturiste vooral thee van gedroogde rozenblaadjes, dat is heel goed tegen stress, zegt ze. Of het echt werkt? Geen idee, maar ik voel me wel ontspannen, haha!

 

 

Qua badkamerproducten kan ik niet meer zonder de geweldige, natuurlijke deo’s van Loveli! Dit Nederlandse merk is opgericht door Linda, die weigerde nog langer chemische ingrediënten en aluminium op haar huid te smeren. De deodorants zijn verkrijgbaar in verschillende geuren, maar ik gebruik eigenlijk enkel The Power of Zen. Deze is heel fris en niet te overheersend. Ik bestelde voor het eerst ook twee lipbalms erbij in de kleuren Plum en Raspberry. Die tweede lijkt vrij donker, maar daar zie je in de praktijk niet zoveel van. Ik kan dus niet zeggen wat nu precies het verschil is tussen de twee, maar ze geven wel een mooie gloss en zijn helemaal natuurlijk, dus aanraden doe ik ze sowieso!

Nog iets waar ik niet zonder kan is Elmex Sensitive tandpasta en mijn favoriete, parfumvrije Louis Widmer dagcrème met SPF 20. Ik smeer eigenlijk altijd een SPF op mijn gezicht, maar als ik niet in de zon ga zitten vind ik factor 20 voldoende.

Het boek van Marloes de Vries stond al een poosje op mijn verlanglijstje. De titel ‘Kinderen krijgen is optioneel‘ is mij natuurlijk op het lijf geschreven, aangezien ik geen kinderwens heb. Ik ben er nog niet in begonnen, maar dat gaat wel snel gebeuren. Binnenkort meer dus…

Verder nog in het pakket: een flesje koekkruiden (niet op de foto), want ook die mis ik in Spanje, en sokken van de Sissy Boy. Ik kan er kort over zijn: maat 36-38 is voor iemand met maat 37 (ik dus) véél en véél te groot. Ze zitten heel losjes en waren bovendien bij de overgang tussen de verschillende kleuren al kapot toen ze binnenkwamen. Geen aanrader dus.

Wat de rest betreft kan in ieder geval voorlopig weer even vooruit…

Waar zou jij echt niet zonder kunnen als je naar het buitenland zou verhuizen?

Liefs, Leonie

 

5 Opmerkingen

Reageer op deze blogpost

Heidiantwoord
03/01/2024 om 11:43

Wat leuke spulletjes.
Wij zijn op vakantie geweest en hebben weer super leuke spulletjes gekregen.

Simoneantwoord
20/12/2023 om 16:14

Ik ben wel benieuwd naar dat boek. Ga je er een recensie over schrijven? Ik denk dat ik hagelslag op den duur zou gaan missen in het buitenland, haha!

Leonieantwoord
20/12/2023 om 16:32
– Antwoord aan: Simone

Jaaaa ik ga er als ik het uit heb sowieso een blogje aan wijden, ik ben ook super benieuwd! Ohhh hagelslag, love it, dat hebben ze volgens mij buiten Nederland helemaal nergens 😛

Ireneantwoord
20/12/2023 om 11:34

Jammer van de sokken, ze zien er wel heel leuk uit. En die kandelaars en kerstboomhangers zijn ook zo mooi, wauw! Kan je die dingen niet bestellen vanuit Spanje? Of is het goedkoper als het via Nederland gaat?

Leonieantwoord
20/12/2023 om 16:31
– Antwoord aan: Irene

Sissy Boy verzendt sowieso niet naar Spanje 🙁 Maar als ik bij diverse webshops bestel is het vaal beter om het (meestal gratis) bij mijn ouders te laten bezorgen, dan bij elke order voor verzending naar Spanje te betalen. Dat is niet goedkoop namelijk…

Reactie achterlaten

error: Content is protected !!