Freelance tekstschrijver Leonie van der Laan

Freelance tekstschrijver gezocht?

Hi! Ik ben Leonie (38), een freelance tekstschrijver met een passie voor taal. Met mijn jarenlange ervaring als copywriter kan ik elk type content verzorgen, zowel voor offline als online publicatie. Van periodieke blogs tot nieuwsbrieven en van linkbuilding tot SEO teksten: u vraagt, ik schrijf. Bovendien kan ik ook redactiewerk verzorgen, waarbij ik teksten controleer op spel- en stijlfouten en de leesbaarheid verbeter.

Je kunt me als freelance tekstschrijver onder andere inhuren voor:

  • SEO teksten
  • Landingspagina’s
  • (maandelijkse) blogs
  • Product- of categorieteksten
  • Artikelen voor print media
  • Redactiewerk

Als copywriter vertel ik jouw verhaal

Wil je graag een mooi verhaal op papier krijgen, zoals de visie achter je merk, een mooi stukje over je werkwijze of een inspirerende over mij-pagina? Van dit soort opdrachten word ik als freelance tekstschrijver heel erg blij, want het vertellen van jouw verhaal is een creatieve klus die om mijn verbeelding vraagt.

Maar al te vaak zie ik ‘over mij’-teksten die helemaal niet tot de kern komen. Die niet prikkelen, niet inspireren en bovenal: niet uniek zijn. Wil je je onderscheiden van je concurrentie? Dan kom je er niet door enkel te schrijven dat je echt de beste bent in je vak. Als tekstschrijver ga ik graag aan de slag om jouw verhaal op papier te zetten. Een verhaal dat mensen intrigeert, dat reden geeft om jou te kiezen in plaats van de concurrent en dat precies de juiste snaar raakt.

Freelance SEO tekstschrijver

Het schrijven van teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines is één van mijn specialisaties. Als SEO tekstschrijver heb ik in de afgelopen jaren al honderden pagina’s geschreven waarmee mijn klanten beter vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google. Van teksten over kledingmerken tot keukenartikelen en van blogs over advocatuur tot het bestrijden van ongedierte, ik heb ervaring met de meest uiteenlopende onderwerpen.

Op zoek naar een freelance SEO tekstschrijver met veel ervaring? Neem dan direct contact met me op via het contactformulier op deze website of via whatsapp: 06-17320140.

SEO tekstschrijver freelance

Copywriter of SEO tekstschrijver gezocht?

Heb je geschreven content nodig die raakt? Teksten die hoog scoren in Google of inspirerende blogs over een specifiek onderwerp? Als freelance tekstschrijver denk ik met je mee en schrijf ik pakkende teksten die perfect aansluiten op eventuele bestaande content en de gewenste tone of voice. Ik ben op zeer flexibele basis beschikbaar en kan in de meeste gevallen direct voor je aan de slag.

Neem contact met me op via het contactformulier op deze website of stuur een whatsapp bericht naar 06-17320140, dan overleggen we over de mogelijkheden. Goed om te weten: ik sta zowel open voor eenmalige klussen als langdurige samenwerkingen!

Ik hoor graag van je!

Leonie.

error: Content is protected !!