Over mij

Hi! Ik ben Leonie, een grafisch vormgever en freelance tekstschrijver van, laten we zeggen, ergens in de dertig. In het dagelijks leven manage ik een team van tekstschrijvers en ben algemeen aanspreekpunt voor klanten bij een super tof contentbureau. Ik ben dol op taco’s, boeken, Spanje, zwemmen en slapen, en functioneer het beste als de hele wereld zich vooral niet met mij bemoeit.

Over mijn blog

Mijn (nog gloedjenieuwe) blog zie ik als een uitlaatklep voor mijn hoofd dat constant overloopt. Een plek voor mijn hersenspinsels en mijmeringen, die ik al dan niet met een knipoog met je deel.

Ik geloof dat geluk in kleine dingen zit, en dat alles wat je aandacht geeft groeit. Als je met een positieve mindset en in vertrouwen leeft bereik je dan ook veel makkelijker je doelen. Bovendien zul je schoonheid vinden in het alledaagse, wat tevens iets is dat ik heel belangrijk vind.

Ik hoop je met mijn blogs een glimlach op je gezicht te bezorgen en je op toegankelijke wijze te inspireren meer geluk, succes, rust en balans te vinden, ongeacht de omstandigheden. Ik word er zelf ook steeds beter in. Stapje voor stapje. Wil je weten waarom ik zo nodig moest gaan bloggen? Lees dan mijn eerste post!

Binnenkort meer… Ook over Feliz Domingo, mijn sieradenlabel dat ik binnenkort lanceer…

Liefs, Leonie.

error: Content is protected !!