Blogger, vormgever en SEO tekstschrijver Leonie van der Laan

Over mij

Hi! Ik ben Leonie van der Laan; een freelance grafisch vormgever van, laten we zeggen, ergens in de dertig. In deze webshop vind je mijn eigen collectie kaarten en posters, die ik allemaal zelf ontworpen heb. Het vormgeven van deze collecties is mijn creatieve uitlaatklep, mijn manier om dagelijks bezig te mogen zijn met vorm en kleur. Het is heel intuïtief en ontspannen werk, en het voelt dan ook totaal niet als een verplichting. Wat dat betreft mag ik in mijn handjes wrijven, want ik heb de leukste baan die er bestaat!

Originele ansichtkaarten, wenskaarten en posters

Het is inmiddels zo’n vijf jaar geleden dat ik de eerste collectie letterkaarten ontwierp (ik werk nu aan de remake daarvan!). Deze waren toen nog erg licht en vergrijsd van kleur, pasteltinten waren toen erg trendy. Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl steeds verder ontwikkeld, en heb ik veel originele ansichtkaarten en wenskaarten aan de collectie toegevoegd. Inmiddels gebruik ik veel vollere kleuren, en ben ik zelfs niet meer bang voor zwart (ja, dat was ik oprecht). Mijn stijl is minimalistisch met een Scandinavisch tintje, maar altijd kleurrijk en met mooie accenten. Ik teken vrijwel alle vormen met de hand, waardoor geen enkele lijn helemaal recht is. Dit maakt alle ontwerpen niet alleen heel speels, maar ook uniek.

Kaarten en posters voor klein geluk

Ik geloof dat geluk in kleine dingen zit, en dat alles wat je aandacht geeft groeit, dus het gaat allemaal om je focus. Als je met een positieve mindset en in vertrouwen leeft bereik je namelijk veel makkelijker je doelen. Bovendien zul je de schoonheid vinden in het alledaagse, wat tevens iets is dat ik heel belangrijk vind. Deze visie is in feite de gedachte achter mijn ontwerpen. Mijn collectie quote kaarten is een goed voorbeeld van hoe ik op simpele wijze mezelf (en jullie!) probeer te inspireren en motiveren.

Ik hoop je met de hele collectie een glimlach op je gezicht te bezorgen en je op toegankelijke wijze te inspireren meer geluk, succes, rust en balans te vinden, ongeacht de omstandigheden. Ik word er zelf ook steeds beter in. Stapje voor stapje.

Liefs, Leonie.