Lente 2023 in plaatjes

Ik vierde deze lente mijn 37e verjaardag!

37!!

Ik vierde deze lente mijn 37e verjaardag, wat ik persoonlijk akelig dicht bij de 40 vind komen. De tijd gaat echt veel te snel, mag ik alsjeblieft heel lang over de komende drie jaar doen? Hoe dan ook, er werden taartjes gegeten in het park, gevolgd door wijntjes in de stad, een avondje stappen in een typisch Spaanse club en drie keer lunch met drie verschillende vriendinnen. Dat was me het verjaardagsweekendje wel…

 

Over mijn weekje naar Porto

Porto

Ik was nog nooit in Porto geweest, en als dat niet toevallig de goedkoopste bestemming van Ryanair was deze week, dan was daar nog geen verandering in gekomen. Super impulsief boekte ik namelijk een ticket naar deze zalige Portugese stad, gewoon, omdat ik er even tussenuit wilde. Ik verbleef een week lang in een fijn hostel met grote binnentuin, waar ik me een heuse digital nomad waande, omdat mijn werk natuurlijk gewoon doorliep. Lees er alles over en bekijk de foto’s die ik van de stad maakte in mijn blog over Porto.

 

Vakantie in Bastogne met de hele familie

Family time

Ik was nog niet bijgekomen van mijn vakantie naar Porto of ik was alweer aan het inpakken, dit keer voor een weekje Bastogne (België) met de hele familie. Of ik veel van Bastogne heb gezien? Niet echt. Of ik de hele week aan het zwembad heb gelegen, met mijn neefjes en nichtje heb gespeeld en de grootste pizza heb gegeten die ik ooit van mijn leven heb gezien? Jep.

 

Ik ging naar de Ikea en natuurlijk had ik na het monteren van het kastje een plugje over

Ikea Valencia

Omdat ik dringend om extra opbergruimte verlegen zat in verband met de opstart van mijn sieradenlabel (Yes, the word is out!) ging ik op en neer naar Ikea Valencia om deze aquablauwe ladekast te kopen (zalige kleur trouwens). En natuurlijk had ik na het monteren één plugje over, waarbij de eeuwige vraag blijft: netjes bewaren of niet moeilijk doen en weggooien want dat ga ik heus nooit meer aanpassen?! Jij mag het zeggen…

 

Diverse dingen die de afgelopen maanden leuk maakten

Daily life

De lente is absoluut mijn lievelingsseizoen! Het is super lekker weer, nog niet te heet (ik bereid me mentaal alweer voor op de zomer) en alles staat in bloei. Je kunt korte rokjes aan, maar zweet je nog niet helemaal kapot en ook gympen kunnen nog prima. Nu ik deze blogpost schrijf draag ik alleen nog maar slippers en sandalen, anders is het al niet meer uit te houden. Vorige maand ontdekte ik dat er in Parque de la Cabezera (Valencia) schildpadjes zwommen in het meer, nooit geweten. Een half uur heb ik ernaar zitten te kijken, terwijl ze bij me in de buurt bleven en me nieuwsgierig aanstaarden.

Een van de redenen dat ik zo van Valencia hou is dat er de stad super groen is, zowel in de stad zelf als de omgeving. De vele parken maken dat elke lange wandeling er anders uitziet en je de ene keer vele felgroene parkieten ziet, de andere keer eekhoorntjes en in dit geval schildpadjes. Bovendien is er in Valencia altijd wel iets te beleven. De ene na de andere Feria (markt) duikt op, steeds op een andere plek. Je vindt er kraampjes met handgemaakt houtwerk, sieraden, tassen en andere accessoires, en natuurlijk mogen ook de vele foodtrucks niet ontbreken. Vaak is er zelfs live muziek op locatie. Geloof me als ik zeg dat je je hier niet gauw zal vervelen…

 

Dubbele regenboog

Een dubbele regenboog!

Tegen het einde van de lente hebben we ontzettend slecht weer gehad. Veel regen overdag, maar ook vaak stormachtige avonden. Op één van die avonden keek ik uit het raam en zag ik deze prachtige dubbele regenboog. De voorste is op de foto bijna niet zichtbaar, maar als je goed kijkt zie je hem ook! Voor de gein zocht ik even op wat de betekenis is van een dubbele regenboog. Hou je vast, komtie: Een nieuw begin, transformatie, groei en zelfontwikkeling. En dat terwijl ik flinke stappen aan het zetten was voor mijn nieuwe bedrijf. Volg je me daar al op Instagram?

Dat was het weer voor deze lente. Natuurlijk heb ik veel meer foto’s gemaakt, maar ik maak altijd een selectie. Ik blijf het knap vinden hoe bloggers elke week dit soort overzichtjes kunnen maken, want ik zou niet weten waar ik de tijd vandaag zou moeten halen, haha! Anyway, ciao, hasta luego en een fijne zomer gewenst!

Liefs, Leonie

4 Opmerkingen

Reageer op deze blogpost

Ireneantwoord
02/07/2023 om 19:42

Ik hou van lenteweer! Bij ons begon de lente met zomerweer (daar misschien ook wel) maar ondertussen is het toch echt lente. Ik kan nog jeans aan en sneakers <3
Heel benieuwd naar je juweeltjes!

Leonieantwoord
02/07/2023 om 21:45
– Antwoord aan: Irene

Jaaa de lente is zo fijn qua weer! Als het aan mij ligt vliegt de zomer heel snel voorbij. En ik ben druk aan het ontwerpen en laat binnenkort een aantal samples zien op Instagram, heel benieuwd wat je ervan vindt!

Aukjeantwoord
29/06/2023 om 06:49

Wat een heerlijke foto’s weer!

Leonieantwoord
29/06/2023 om 11:00
– Antwoord aan: Aukje

dankjewel Aukje! 🙂

Reactie achterlaten

error: Content is protected !!