365 vragen – juli 2023

365 vragen juli 2023

Ik ben al halverwege het jaar met het beantwoorden van de 365 vragen, die ik voor het eerst bij TussenMarsEnJupiter las… Ik vind het knap dat ze het al meerdere jaren volhoudt om ze elke maand te beantwoorden, want ik merk dat ik het best wel een moetje vind, haha! In ieder geval zijn hier weer 31 vragen over mij, die best een leuk inkijkje geven in mijn dagelijks leven…

1. Heb je deze maand iets leuks gepland?

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet zo’n planner ben. Sterker nog, ik heb een hekel aan vooruitplannen en kijk liever pas last minute wat ik ga doen en waar ik zin in heb. met uitzondering van vakanties natuurlijk, daar kom ik niet onderuit.

2. Hoeveel geld heb je recent aan kleding uitgegeven?

Ik geef niet bijzonder veel geld uit aan kleding, maar als ik meer kastruimte zou hebben en een hoger salaris zou ik dat wel doen. Ik ben dol op kleding! Gisteren gaf ik toevallig nog €25 uit in de plaatselijke kringloop, waar ik drie jurkjes, een handgemaakte top en een rokje voor mee naar huis nam.

3. Wanneer ging je voor het laatst naar een feestje?

Dat was de het 40-jarige huwelijk van mijn ouders, afgelopen juni.

4. Wat was je favoriete dag deze week en waarom?

Zaterdag! Ik leer steeds meer te genieten van mijn weekenden…

5. Wanneer sliep je voor het laatst uit?

Hahahaha, ik slaap elke dag uit! Of nouja, wat is uitslapen? Ik heb in ieder geval geen wekker.

6. Ben je ergens verslaafd aan?

Een paar jaar geleden had ik gezegd casave chips, nu neig ik naar de ‘Mexican cesar’ wraps die ze bij een tentje hier in de buurt verkopen en die ik minstens één keer in de week afhaal.

7. Wanneer nam je voor het laatst een risico?

Toen ik investeerde in een nieuwe website, materialen en verpakkingen voor mijn nieuwe sieradenlabel. Ik schijt hem nog steeds om daarmee te starten en het hele proces neemt zoveel langer in beslag dan ik dacht. Zucht…

8. Heb je een auto?

Nee, nooit gehad.

9. Wat was het leukste moment van de dag?

Dat ik met een vriendin een half uur rondgelopen heb op zoek naar die ene Italiaanse supermarkt en er achterkwam dat op die locatie nu een vintage kledingwinkel zit. Ik ging helaas niet met mijn lievelingspasta naar huis, wel met een leuke blouse.

10. Wat vind je een stom liedje, maar zing je toch altijd mee?

Stomme liedjes zing ik niet mee. Ik luister eigenlijk ook niet zo vaak naar muziek. God wat klinkt dat saai nu ik het zo opschrijf.

11. Heb je een levensmotto?

Niet echt.

12. Welke vraag zou je eens aan een specifiek persoon willen stellen?

Ik zou weleens aan god (bij gebrek aan een betere benaming voor het hele universum, want ik hou niet van het woord ‘god’) willen vragen wat we in hemelsnaam op aarde doen en wat het hele nut ervan is.

13. Wat is je lievelingskamer in huis?

Ik woon op een kamer, haha. Of eigenlijk is dat een beetje denigrerend voor mijn lieftallige studiootje, maargoed, dat kan maar één kamer zijn dus 😛

14. Heb je een nachtmerrie die steeds terugkeert?

Niet meer. Vroeger droomde ik geregeld dat iemand van links naar rechts alle toetsen van een piano aansloeg, en hoe hoger de toon, hoe angstiger ik werd, totdat ik wakker werd. Heel eng.

15. Met wie voel je je het meest verbonden?

Met mezelf. Heeft ff geduurd, maar dan heb je ook wat.

16. Zijn er dingen die je moeilijk over je lippen krijgt?

Ik kan me zo niks bedenken, ik ben meestal net iets te direct juist.

17. Wat draag je vandaag?

Een niet zo fotowaardige look met warrig haar, een yogalegging en wijd shirt.

18. Hoe ziet de perfecte zomerdag eruit?

Als er zwemwater en een grote watermeloen bij betrokken is, is het goed. En dan bedoel ik niet de zee, want ik ben niet per se een strandmens. (Sowieso teveel mensen ook daar.)

19. Wat mis je momenteel?

Het eerste wat in me opkomt is de Sissy Boy, Dille & Kamille en de HEMA, haha!

20. Droom je ergens van?

Ja, fulltime kunnen reizen lijkt me nog steeds helemaal het einde.

21. Op een schaal van 1 tot 10, hoe voel je je vandaag?

Vandaag was een 8.

22. Wat is je favoriete quote?

When you get tired, learn to rest, not to quit.

23. Noem 3 dingen waardoor je trots bent op jezelf.

  • Het feit dat ik in mijn eentje voor onbepaalde tijd op het vliegtuig naar Spanje stapte.
  • Dat ik heel lang last heb gehad van paniekaanvallen en daar uiteindelijk helemaal op eigen kracht vanaf ben gekomen.
  • Dat ik me helemaal niets meer aantrek van wat mensen van me vinden.

24. Sport je?

Ja, geregeld. Ik voel me tien keer fitter dan een half jaar geleden en ben eindelijk lekker op dreef.

25. Wat wil je over een jaar bereikt hebben?

Het zou leuk zijn als mijn sieradenlabel uitgroeit tot iets waar ik een een leuk extraatje mee kan verdienen, maar ik hoop vooral dat ik nog steeds heel gelukkig ben met alle keuzes die ik heb gemaakt en lekker in mijn vel zit.

26. Hoe zien je weekenden eruit? Is dat hoe je het graag zou zien?

Ik werk niet meer zo vaak in het weekend als voorheen en leer warempel om te ontspannen. Je weet wel, lange wandelingen, boeken lezen, heel lang in bed lummelen, gewoon helemaal niks doen. Daar word ik steeds beter in.

27. Waar heb je vandaag het meest over nagedacht?

Ik was vandaag nogal gefrustreerd, want een pakket met materialen die ik nodig had voor mijn sieraden was volgens de track and trace al bezorgd, maar ik had echt niks ontvangen. Ik was dus allemaal theorieën aan het bedenken over waar dat pakket was. (Lees: een huisgenoot had het stiekem in haar kamer, de postbode had het gestolen, de track and trace klopt niet, de buren hadden het pakket, de verzender bestond helemaal niet en ik was opgelicht… Je snapt het.)

28. Wanneer ging je voor het laatst naar zee?

Vorige week nog. (PS: mijn pakketje is vandaag alsnog bezorgd.)

29. Wat heb je vandaag gedaan?

Kettinkjes maken, foto’s bewerken voor mijn nieuwe website en een paar teksten geschreven voor klanten.

30. Wat is je lievelingseten?

Ik eet op het moment bergen pastasalade, maar er gaat niks boven knapperige taco’s.

31. Als je van deze maand iets meeneemt naar volgende maand, wat is dat dan?

Dat ik bewust niet klaag over de hitte. Ik wilde in Spanje wonen. Moet ik ook niet zeiken.

Dat waren ze alle 31… Tot volgende maand weer!

Liefs, Leonie

 

1 Reactie

Reageer op deze blogpost

Ireneantwoord
10/08/2023 om 15:15

Ik vind het echt fijn dat je zo uitgebreid antwoordt op de vragen! 🙂 Graag gelezen deze maand. Ik hoop dat je nog een tijdje door blijft gaan, bij mij is het mijn laatste jaar.

Reactie achterlaten

error: Content is protected !!